Her sker det

Ja, her sker det, kort sagt.

Her fortæller jeg om mit liv, stort og småt.

Om uddannelse, livsstil og alt det andet som sker i mit liv.

torsdag den 25. oktober 2012

Fridag fra træningen 3.dag

Igår onsdag stod på en fridag fra træningen, selvom jeg dog hellere ville have været ude at løbe en kort tur.. Nå men efter at jeg kom hjem fra Teknikum (lavet lektier til torsdag på UNI) så skulle deres laves mad. Kæresten og jeg have bestemt os for hjemmelavet indbagt pizza. Og det smagte godt.

Jeg havde lidt over 900 kalorier til gode til aftensmad (hvoraf jeg så kun ville ramme 1880 kcal på en dag, da det er det min shapeup club konto er sat til)

Men I skal da lige høre hvordan vi lavede det. For så kan du jo prøve at lave det selv

Du skal bruge: (men der er til mere end 2 personer, og altså mere end der kan være i en indbagt pizza)

1 x Pizzadej (vi købte en af de ruller man kan købe i butikkerne, færdiglavet, hvor det var en grove version)
350 g hakket oksekød (laveste fedtprocent)
Pasta (? g) (vi brugte Firenze konkylier (og tog efter laveste kalorier i stedet for kostfibre her))
Mornaysauce (en box, lavest fedtindhold)
Kartofler (4)
Gulerødder (4)
En dåse majs (billigeste version)
Baconstykker (de der man køber i pakker, billigeste version)
Krydderier (allround, salt, peber, aromat)
Lidt mælk
Ketchup (tilføjede bare lidt for at få lidt farve, det virkede så ikke, så denne er ikke nødvendig)
Lidt ost

Tænd oven på 225 grader

Kog pastaen
Skræl gulerødder og kartofler og riv dem
Brun kødet og baconen i samme gryde og herefter put dåsen med majs ned i gryden, nu putter du så de revet gulerødder og kartofler i. Tilføj krydderier og lidt af mornaysaucen, ikke det hele, du skal bruge noget når pastaen skal i.
Put lidt mælk i, og når pastaen er færdig kogt (men ikke udkogt, jeg kan godt lide at der er en lille smule fasthed i.) så hæld vandet fra og op i den anden gryde til alle de andre ting, bland godt sammen og tilføj resten af mornaysaucen. Når det hele er blandet så putter du det på pizzaen. Husk til en indbagt pizza så skal du kun lægge på den halv side, af den runde pizza, og ikke alt for meget for så kan den ikke lukkes. læg lit ost over indholdet. Luk den med en gaffel (tryk flad rundt i kanten). Vi lagde ost ovenpå pizza også. Ind i oven. Og så giv den omkring 15 min.

En pizza delte vi i to, og lagde lidt ekstra fyld ved siden af. Resten af fyld (kan nemlig spises helt for sig selv) puttede vi i køleskabet til rester dagen efter.

God appetit






Ingen kommentarer:

Send en kommentar